Sherbimet tona

Tek ne do te gjeni cilesi dhe sherbim profesional . Na vizitoni dhe do te mbeteni te kenaqur nga sherbimet tona..
Karburant me standarte europiane
Restorant me gatime tradicionale dhe moderne.

Servis i specializur per shume lloje automjetesh
Hotel dhe Bar hapur 24 ore per ju.

Lavazh dhe shume sherbime te tjera