Rezervoni Tani

NBT OIL

Sherbimet
tona

Tek ne do te gjeni cilesi dhe sherbim profesional . Na vizitoni dhe do te mbeteni te kenaqur nga sherbimet tona.

  • Dasma dhe Evente
  • Karburant me standarte europiane
  • Restorant me gatime tradicionale dhe moderne.
  • Servis i specializur per shume lloje automjetesh
  • Hotel dhe Bar hapur 24 ore per ju.
  • Lavazh dhe shume sherbime te tjera
Na kontaktoni

NBT OIL

Cilesi dhe Sherbim profesional

Open 24 Hours

Phone : 00 355 69 405 6232
Email : info@nbtoil.al